Marc3 al Street Market, 4 i 5 d’abril (entre passeig de Gràcia i Pau Claris)

Exposición Marc3. Joan Teixidor

Exposición Marc3. Joan Teixidor


Botiga de Marc a Barcelona i Girona

Anar a la web de Marc3 Barcelona
Anar a la web de Marc3 Girona
Marc3, especialistes en la emmarcació a mida i de quadres

Marc 3, és una empresa situada al centre de Barcelona i Girona. Compta amb més de 25 anys d’experiència en el sector, sent una de les empreses amb més solera a l’emmarcació a mida i marcs estàndards de Barcelona. Disposem d’un local a Barcelona ciutat i d’un altre a Girona ciutat, on desenvolupem els nostres diferents serveis personalitzats tant a particulars com a empreses. Com ara: Emmarcació a mida, Marcos standars. Pintura original, obra gràfica, impressió digital i quiosc d’art (làmines, teles) etc …


Serveis Marc3 a Barcelona

Aquests són alguns dels serveis que oferim a Marc3:

EMMARCACIÓ A MIDA

Enmarcacion a medidaEls clients de Marc3, són molt diversos, realitzem venda al major i menor. Venem a particulars com a empreses. Si vostè és una empresa, artista, o fotògraf realitzem un descompte per quantitat. Consulti’ns i realitzarem un pressupost a la seva mida.

LÀMINES I CARTELLS

Láminas y Carteles

Gran estoc de més de 2000 referències. Reproduccions d’obres de diferents artistes i de moltes altres temàtiques, bodegó, ètnic, cuina, bany, paisatge, natura …

PASSEPARTOUS

paspartous

Disposem d’una talladora de passpartouts d’alta tecnologia, que ens permet confeccionar els paspas al moment. Gran varietat de colors i cartrons especials per a la conservació de les obres per emmarcar.

EMPLAFONATS

EmplafonadoConsisteix en muntar làmines o fotografies sobre un suport de fusta o sobre foam (cartró ploma), amb un acabat superficial de material plàstic d’alta qualitat.

PINTURA ORIGINAL

Pintura original

Assortiment extens d’obra originals a un preu molt assequible, que permeten una decoració fàcil, còmoda i d’estil actual.

QUIOSC D'ART

Kiosko de ArteMai l’art va estar tan a l’abast de tots, en Marc3, disposem del nostre quiosc digital el qual li permetrà seleccionar la seva obra preferida, a la mida que desitgis i en el suport que vostè trii. En poques paraules art a la seva mida.

MIRALLS

EspejosAmb el mateix assortiment de perfils o motlles que disposem per a la emmarcació a mida, podem muntar miralls amb o sense bisell.

OBRA GRÀFICA

Obra Gráfica

Obres seriades i signades d’artistes reconeguts. Diferents tècniques d’obra gràfica, com ara litografies, serigrafies, gravats, xilografies entre d’altres.

MARCS ESTÀNDARDS

Marcos estandards

Gran varietat de marcs amb 16 mesures estandarditzades. Preparades per a muntar en qualsevol làmina, pòster, obra gràfica o fotografia que s’adaptin als diferents formats.

IMPRESSIÓ / RETOC DIGITAL

Impresión y Retoque digitalServei en el qual disposem d’equips d’alta qualitat, els quals ens permeten realitzar impressions en diferents tipus d’acabats, com ara: Llenç, aquarel · la, arches, seda, fotografia, etc .. A més disposem de servei de retoc digital (retauració de fotos antigues, collages, efectes pop art …)


Marc 3 junt amb El Cor de l’Eixample sortim al carrer, check us esperem !!!!

 

 

Habilidades

Publicado el

marzo 21, 2014