Serveis Marc 3

Botiga de marcs a Barcelona

Aquests són alguns dels serveis que oferim a Marc3:

EMMARCACIÓ A MIDA

Enmarcacion a medidaEls clients de Marc3, són molt diversos, realitzem venda al major i menor. Venem a particulars com a empreses. Si vostè és una empresa, artista, o fotògraf realitzem un descompte per quantitat. Consulti’ns i realitzarem un pressupost a la seva mida.

MIRALLS

EspejosAmb el mateix assortiment de perfils o motlles que disposem per a la emmarcació a mida, podem muntar miralls amb o sense bisell.

OBRA GRÀFICA

Obra Gráfica

Obres seriades i signades d’artistes reconeguts. Diferents tècniques d’obra gràfica, com ara litografies, serigrafies, gravats, xilografies entre d’altres.

EMPLAFONATS

EmplafonadoConsisteix en muntar làmines o fotografies sobre un suport de fusta o sobre foam (cartró ploma), amb un acabat superficial de material plàstic d’alta qualitat.

PASSEPARTOUS

paspartous

Disposem d’una talladora de passpartouts d’alta tecnologia, que ens permet confeccionar els paspas al moment. Gran varietat de colors i cartrons especials per a la conservació de les obres per emmarcar.

MARCS ESTÀNDARDS

Marcos estandards

Gran varietat de marcs amb 16 mesures estandarditzades. Preparades per a muntar en qualsevol làmina, pòster, obra gràfica o fotografia que s’adaptin als diferents formats.

PINTURA ORIGINAL

Pintura original

Assortiment extens d’obra originals a un preu molt assequible, que permeten una decoració fàcil, còmoda i d’estil actual.